čtvrtek 11. září 2014

???

Dobrý večer přeji všem :)
Tímto bych vám chtěla říct, že nevím, jestli blog pojede dál, či ne. Nemám zatím žádné tipy na další články, nějak mě blogování přestalo bavit, ale moc ráda sleduji na oplátku vás ! Moc vám děkuji za všechny články, které tady všichni sdílíte a třeba je ani nekomentuji, ale jsem za to moc ráda. Aspoň můžu nahltat inspirace, jak fotkami tak radami, a taky si moc ráda přečtu něco o vás ! :)
Možná se tady ukážu, přidám hodně článku, možná taky ne, ještě vůbec nevím. Poslední dobou to se mnou šlo dost z kopce, ale teď jsem naopak v šíleně zdravé, ekologické, vegetariánské euforii, tak třeba přidám nějaký recept nebo tip a nebo jen nějaký nudný článek o tom, co dělám v posledních dnech. Třeba to, že mě čeká letos maturita. Néééé !
Přeji vám hezký zbytek večera a držte se ! 


6 komentářů:

  1. Doufám, že sem tam něco napíšeš :) Sama na to teď nemám čas a náladu, ale všechny příspěvky ostatních čtu a chyběla bys mi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Barunko <3 Určitě se ozvu, já právě taky čtu ráda vaše příspěvky, jsem vždy hrozně ráda, když si můžu něco počíst :-)

      Vymazat
  2. On blog není na věky žejo, taky mě už opouští nápady, co furt vymýšlet, a když ještě k tomu člověk nic hezky neservíruje nebo nemá čim fotit, tak je to úplně zabitý :D. Však přispívej jen podle nálady, chuti a nápadů, já, blogerka nepořádná, se vždycky budu na tvůj článek těšit :)
    Krásná fotka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Doni, hrozně jsi mě tím komentářem potěšila. Děkuju <3

      Vymazat
  3. Však se nemá do blogování nutit ;) Já taky píšu jen když mám náladu, kde jsou ty časy, kdy jsem psala každý den :D Také je lepší jeden kvalitní článek jednou týdně než denně nějaký odfláknutý :) Jéé nezávidím maturitu! Já si naštěstí ještě dva roky počkám, ale stejně se to blíží :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řec Lucinko, no já se už teď celkem, bojím, ale doufám, že to dám, aspoň na samé 4, ale aspoň to dám ! :D Všechny nás to čeká, ale všichni to dáme :-)

      Vymazat