neděle 9. února 2014

9.2

Dobrý večer všem!
Doufám, že jste si dnešní den moc užili, i když počasí nebylo nic moc. Z rána to vypadalo nadějně, ale od odpoledne prší a prší a zatím ještě nepřestalo. Jak je u vás ?
V minulém článku jste se mohli dozvědět více o FitFam Bakers a teď by mě zajímalo, jestli do toho jdete také. Tak co ? Bude nás hodně ? Ani nevíte jak se těším na ty všechny recepty a inspirace! Velký vděk holkám, že se do něčeho takového pustily a věřím, že to bude super a že se nás hodně přidá :-). Pořád přemýšlím, jaké bude další téma a co budu vymýšlet a hrozně moc mě toho napadá :-D Jenomže já jsem nešika, takže kdo ví, jestli se z těch mých nápadů nakonec vůbec něco vyklube :-D !
Dnes jsem byla u babičky na návštěvu. Konečně ji pustili domů a navíc se jí přilepšilo, což mě ohromně těší. Samozřejmě, že i když by se měla babička šetřit, pořád něco dělá, ať už doma uklízí nebo vaří a nebo zase chodí krmit králíky, slepice no a všechno co k tomu patří. Jen doufám, že se ji nepřihorší a bude to OK :-)
Dovezla jsem si od ní zase hrozně moc dobrůtek jako třeba plno brambor, cibule, česneku, také nějaké zavařeniny, velkou sklenici medu a nebo domácí maliny a ostružiny. Mňam ! Babičky jsou nejlepší ! <3
Vypadá to, že se opět vrací období viróz a chřipek. Taťka je nemocný a na mě už taky něco leze. Preventivně jsou si koupila nějaké švýcarské pastilky, jedny na imunitu a druhé na nachlazení + nějaký švýcarský hot drink :-D Ten si půjdu za chvíli dát a budu se modlit, ať to ze mě sleze a nejsem nemocná. Teď si to nemůžu dovolit a ani nechci chybět a ležet doma jak mrtvola, kysnout a necvičit :-( Jak jste na tom vy? Jste zdraví nebo si vás taky rýma našla ? :-( Dnes jsem si dala jen takovou kratší jógu, necítím se nějak fit, ale tak uvidíme zítra :-) Taky už se tak nemůžete dočkat zítřejší školy ? (haha...)
Od zítřejšího dne začíná v Lidlu nějaká fitness akce. Mě tedy zaujala jedny capri kalhoty, takové šedé a podložka na cvičení. Přemýšlím, že se tam ráno vydám, ale bojím se těch lidí, jestli budou moc útočit a čekat před 7 přede dveřmi, tož to kašlu :-D :-D Chystáte se do Lidlu ?
Tak to je pro dnešek vše, snad jsem vás svými blbůstkami neunudila k smrti :-D
Mějte se krásně a ať se vám týden vydaří !

 snídaně: ovesná klasika s jablkem a arašídovo-mandlovým máslem

 oběd: penne s restovanou cibulkou a tofu, kečupem a sýrem

 svačina: medovník, pomeranč

 večeře: roti chléb (recept zde ale inspirovala jsem se dnes u Markét - děkuji za skvělý tip na večeři :) s rajčaty, máslem, oreganem a sýrem

 jupííííííí - díky babi :-) :-D

děláme roti chléb :-)

Workout 9.2 

18 komentářů:

  1. Tu akci v Lidlu jsem viděla také, rovněž mě zaujaly ty šedé legíny. :))
    Mám pocit, že rýma se mě drží celoročně. :D
    Hezký vstup do nového týdne také tobě. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme Kriss jestli tam zítra vůbec budou, bo někteří lidé jsou fakt blázni. Pamatuji si, když jsme tam byly s mamkou o půl 8 pro zimné bundu a zbyla jedna bílá :-D :-D
      Rýma je hrozná ! Nesnáším ji :D
      Děkuji :-)

      Vymazat
  2. tak sem si rychle našla leták z lídlu a taky mě láká si tam skočit, těch věcí na cvičení mě tam zaujalo více;) lesní ovoce bych taky brala a do fitfambakeru sem se zapojila, jak už asi víš;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v lidlu mají vždy super věci a řekla bych, že dosti kvalitní :-)
      ano, tvůj recept jsem viděla je skvělý :-) !

      Vymazat
  3. Ouuu medovník! :D Měla jsi domácí nebo kupovaný? Domácí jsme měli zatraceně dobrý! Mohla jsem se ho užrat! :D Jinak to máš moc pěkný :) Odpočívej! ;) A dej si pořádnou nálož citronu a zázvoru, to pomáhá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kupovaný, ale byl moc dobrý - medovník, to já můžu :-D ten váš domácí musí být mnohem lepší než kupovaný <3
      děkuju moc, zkusím všecko, snad pomůže :-D

      Vymazat
  4. Ty jo, opět krásné jako vždycky, těším se na všechny Tvoje přízpěvky!! Ať je ti brzy lépe.

    OdpovědětVymazat
  5. Do Lidlu snad stihnu zajít, na fitko to totiž nevidím, nemůžu moc chodit po leg day :D a tak tam po škole zajdu ještě před fitkem, kde půjdu zase trénovat :)
    Fuj o škole nemluv, po 10 dnech volna zase najet na ten šílený stereotyp :/
    Pečení mi moc nejde, takže se asi nezúčastním (pro dobro všech :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti věřím, leg days nejsou na druhý den moc příjemné :-D :-D a co máš vyhlédnuté Papričko ? :-)
      Chudáku :-( ale tak broz budou jarní prázdniny, aspoň na střední, nevím co medina :-D
      ale kuš ! viděla jsem tvoje recepty a né že neumíš ! :-D

      Vymazat
  6. Zaujal mě ten chléb s rajčaty, vypadá to opravdu zajímavě :3

    OdpovědětVymazat
  7. Já se plánuji zapojit, taky mě ten nápad nadchnul, snad už zítra uplácám, co mám v plánu. :D
    Ty babičky si nedají pokoj! Moje taky, když byla nemocná, pro mě vařila, i když jsem říkala, že to nemá dělat, že něco dovezu. Zlobivá babička. :D
    Ta večeře vypadá dokonale. :)
    Líbí se mi, jak pořád zkoušíš něco nového. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo těším se na tvé recepty ! :-) :-D
      Moje řeč. To je tak pořád ! :-D Ony prostě místo toho, aby ležely tak se starají o druhé...Musíme si jich pořádně vážit :-)
      Děkuji moc ! <3

      Vymazat
  8. Ahoj,ty placky Naan jsem dnes okukovala v MarksAndSpencer a moc jsem nevěděla s čím ho papkat.. nemáš nějaké typy? :)) Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Niki, já jsem ho jedla jen tak s rajčaty, máslem, sýrem a oreganem, jelikož doma nic nebylo, ale dobréá by byla třeba směs s tofu a zeleninou, nebo mexická směs s kuřecím masem a tak dále :-)

      Vymazat
    2. Oki,pouvažuji a uvidím zda si ho zajdu zítra koupit :)) Děkuji za nápady :)

      Vymazat
  9. taky máš takovou slabost pro medovník? :D

    OdpovědětVymazat