pondělí 17. února 2014

Momenty posledních dní

Dobrý večer :)
Jakpak se máte ? Doufám, že všichni fajn a že se vám všem daří. Někteří možná máte jarní prázdniny, já mám až od 3. března, ale už teď se nemohu dočkat!
Omlouvám se, že jsem poslední dobou moc nepsala, ale byla jsem ještě trochu nemocná, dopisovala si nějaké zápisy a nejsem na tom nejlíp. Teď nemyslím fyzicky, ale psychicky. Je to se mnou běh na dlouhou trať a nechci to tady všechno vypisovat, protože to by byl článek dlouhý jak sviňa, že by to blogger ani nepobral :D...Poslední dobou je mi všechno jedno, do toho se přidává úzkost a tak všechno a nevím jak to zastavit...Snažím se sama, ale nejde to! Tohle u se mi dlouho nestalo a to jsem myslela, že už budu mít pokoj...Asi ne no.
No ale neřešme pořád mojí psychiku a blbé pocity a radši pojďmě na něco veselejšího. Dnes jsem si po dlouhé době zacvičila a byla jsem skoro mrtvá. Zpotila jsem se a zadýchala jako prase, jde vidět, že stačí týden a prostě člověk tu kondičku má zase trochu níž. To je fakt konec :-D Prostě work hard !
O víkendu jsem pekla citronovou bábovku a konečně se mi něco pořádně povedlo a chutnalo to celé rodině ! Taky jsem zkoušela roládu, jen takovou mini s marmeládou a kokosem a taky byla docela dobrá. Začínám se do toho vaření a pečení trochu více začleňovat a to je jenom dobře.
Už mě vůbec nenapadá co psát, sedím  a přemýšlím na co jsem zapoměla a už vůbec nevím. Chi vám jen poděkovat za krásné komentáře, které mě vždy potěší a za úžasnou návštěvnost! Děkuji !
Mějte se a smějte se :-)

 snídaně alias ovesná kašička s banánem, hroznem, semínky a PB

 česnečka :-)

 když jsem obalovala ovoce do hořké čokolády a kokosu - chtěla jsem udělat pro rodinku něco sladkého na toho Valentýna :-D

 moje bábovička :-)

 páteční večeře toustíky se zeleninou

 snídaně: ovesná klasika s jahodami, hroznem a arašídovým máslíčkem

 snídaně: ovesná klasika s mákem, banánem a PB

 dnešní snídaně: ovesná kaše s čokoládou a jahodami

dnešní oběd...no vlastně odpolední svačina, jelikož jsem neměla hlad ani chuť...
nezlobte se, teď tomu jídlu moc nedávám, asi je to tou psychikou, prostě nemám vůbec hlad, náladu a cítím se na ho*no... vím, že jíst se musí a že jsem blbá, ale nejde to :-( nezlobte se...

 jedna usměvavá :-)

 a jedna nic moc 

Workout 17.2

14 komentářů:

  1. Koukám, že nás je víc, kdo je na tom psychicky špatně. Ať už to má důvod jakýkoliv. Možná to je tím počasím, které se tváří spíš na jaro než na zimu, ale přidává se k tomu ještě hodně faktorů. :( Úplně chápu tvůj stav. Také nemám na nic chuť, ani jíst se mi nechce. Jsem pořád skleslá, stále depkařím a nevím, jak z toho ven. :(
    Bábovka se ti moc povedla, hned bych si dala kousek. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem sama ...:-( Je nás víc i ty Luci, jak si mi tu už dřív psala. Snad to bude fajn, ale obávám se, že ne. Nevím, jak z toho ven. Jsem to bude časem fajn ai tobě bude dobře <3 Budu na tebe myslet !!!
      Děkuju moc ! :)

      Vymazat
  2. Musím souhlasit s Lucy, koukám, že se to nějak nepěkně sešlo :/ Také jsem podobný stav ještě nedávno měla, naštěstí se to zase pomalu ale jistě otáčí, takže věř, že i Tobě se to zase převrátí k dobrému! Kdyby něco, tak se můžeš vždycky vypsat nebo si ulevit pár řádky na blogu :) Hlavně se nevzdávej, ušla jsi velký kus cesty a máš právo na sebe být hrdá.
    Bábovka vypadá naprosto skvěle, je hezké že Tě konecně docenila celá rodina, já se vždycky tetelím blahem, když mi někdo pochválí kulinářský výtvor ! :D
    No a na fotkách Ti to moc sluší, ovšem daleko více na té usměvavé, takže hlavu vzhůru a s chutí do dalšího dne, jsi krásná a máš to v hlavě srovnané, takže máš skvěle nakročeno k tomu být v pohodě" :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti moc !! Snad bude všem dobře :-) Musíme být silní.
      Opět moc děkuju, jako by si mi mluvila z duše :-D Já mám vždy takovou radost !
      Jejda děkuji ! Takové pochvaly si ani nezasloužím. Jsem ti moc vděčná :-)

      Vymazat
  3. Hořkou čoko s jahodama jsem ještě neměla :o To musí mít rodinka radost, že se takhle o ně hezky staráš a vykrmuješ je :D
    Jaképak máš problémy?
    Moc ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, stojí to za to ! :) Jé ,tož ty moje kulinářské výtvory nejsou nic moc a jim zdravé věci nechutnají. Proto jsem tentokrát udělala bábovku z těch normálních ingrediencí a šlo to vidět :-D
      Ále...Je to na dlouhé povídání. Úzkosti a tak.
      Děkuju moc !!!

      Vymazat
  4. Myslím, že si tím každý prochází, ale dobrý je, že to zase jednoho dne přejde. Taky mám nějaký dny temný a bez motivace, ale s psychikou (hlavně tou mojí) člověk moc nezmůže.
    Jinak mám opět krásný jídla, ale to už se opakuju...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč Moni :-) Člověk si s tím musí poradit sám a vylízat se z toho, ale někdy je ta psychika mnohem silnější, třeba teď v mém případě a už jen přemýšlím, jestli to nechce odbornou pomoc :-(
      Děkuju moc, potěší to ! :)

      Vymazat
  5. Doufám, že se ti zase vrátí úsměv na tváři a úzkost půjde stranou. :*
    Valentýnská mňamka vypadá báječně. Stejně tak bábovička, ach. ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Mňam děláš mi hrozné chutě :-) Ty toustíky s kyselou okurkou ♥!!!
    Netrap se, špatné období jistě brzy přejde :)*

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju ty fotky !!! ♥ potrebuju maslicko ach

    OdpovědětVymazat
  8. Ty tvoje jídelní fotky ( hlavně kašičky a taky to ovoce v čokoládě )... no to je pastva pro oči, fakt. Na to se tak krááásně kouká hele :)))) A neboj, bude líp - jednoduchá věta, ale pravdivá, na to nezapomeň ;)) Jsi kóča ( i když se neusmíváš :)).

    OdpovědětVymazat
  9. Všude teď potkávám fotky bábovek, achjo, achjooo, to mi děláte naschvál! :D Mně se vždycky nějak zdrcne. :D
    A s tou psychikou.. Třeba se ti uleví! :-)) Když se někomu svěříš. I kdyby to mělo být tady. Co o to, že to blogger nepobere, ale možná ti bude líp. :) Mně to minule hrozně pomohlo! Sice, když jsem si to po sobě pak četla, jsem si připadala jako idiot, ale bylo mi líp! :)
    Hlavu vzhůru a nekaž si život!! ( že to říkám zrovna já, haha.)

    OdpovědětVymazat