pátek 28. února 2014

Online Fitness alias má první lekce s Mončou G.

Zdravím všechny bloggery i nebloggery :) !
Dnes to nebude takový ten typický článek s jídelničkami a mými pocity a tak, nýbrž taková menší recenze a přiblížení mého prvního OnlineFitness tréninku. Tak hurá do toho !
Den předem jsem si objednala lekci. Hned jako první mě zaujal kruhový trénink, jelikož jsem nevěděla jak se to vlastně cvičí a co jsou to za cviky. Hned jsem se koukla do informací a řekla si, že to teda zkusím. Měla jsem trochu strach a navíc když jsem věděla, že Monča je fakt korba, má fyzičku a výdrž, hned mi bylo jasné, že mi dá do těla :-D No aby ne !
Má první lekce začínala v 17:00 a já už 16:50 zapínala video. Převlékla jsem se, donesla si něco na pití a jen čekala, až se Monča objeví na obrazovce. Musím říct, že je hrozně milá a má moc příjemný hlas! Hned jako první jsme se rozehřáli a rozcvičili. Už jsem měla docela strach co přijde. Přišly první angličáky a já jsem byla v koncích. Angličáky moc nemusím, protože mi to ani moc nejde, ale moc se mi líbilo, že Monča ukazovala techniku cviku jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Každý si mohl cvičit jakou variantu chtěl. Nejhorší byly pro mě asi dřepy. To už jsem fakt byla mrtvá, ale Monča vás pořád povzbuzuje a jede s vámi, radí vám, že pokud nemůžete, ať jedete lehčí variantu a že se můžete napít a tak všechno. Po 40 minutách ze mě fakt teklo, ale ten pocit byl k nezaplacení :-) ! Tímto bych ji moc chtěla poděkovat za úžasnou lekci <3 Bylo to super a moc jsem si to užila !

Určitě bych tuto stránku, Monču a její kruhový trénink, ale i ostatní lekce chtěla moc doporučit, protože je tam mišmaš všech workoutů :) Můžete si vybrat jak lekci na břicho, tak lekci HIIT, body rock, body styling, power jogu či vinyasa jogu a mnohem více :) Vím, že je stránka placená ( i když já jí mám díky Kriss zadarmo), ale stojí to za to ! :)

Máte někdo předplatné? Pokud jo, tak co cvičíte ? A pokud ne jaké workout videa máte rádi ? :)


19 komentářů:

  1. Jsem ráda, že sis lekci s Mončou užila. :)) Také se na některou z jejích lekcí chystám. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) byla fakt super ! s ní je to skvělé a určitě si to také užiješ :D :)

      Vymazat
    2. Monča je skvělá vždycky! :D :)

      Vymazat
  2. Super že to bylo dobré !

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to jsem ráda, že sis to užila, já bych také měla trochu strach, když jsem shlédla některá Mončina videa...maká jako blázen! :D Ale věřím, že dokáže skvěle namotivovat a donutit člověka, aby makal taky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. To jsem ráda, že sis to tak krásně užila! :)

    OdpovědětVymazat
  5. To muselo být super :) Přemýšlím, že se taky přihlásím. Mám teďka nějakou cvičící ponorku a tohle by mě snad mohlo i nakopnout :D Doufám, že napíšeš ještě o dalších lekcích, kterých se zúčastníš! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) To by bylo super ! A věř tomu, že tě to fakt nakopne :D :-)
      Určitě napíšu i o dalších lekcích :)

      Vymazat
  6. Týjo, tak to mám velkou radost, že jsi se mnou cvičila! A ještě větší, že se ti to líbilo a napsala jsi tady o tom :) A mého cvičení se holky bát nemusíte, zas taková "korba" nejsem :D Nebo aspoň vím, že nemůžu dávat všem všechny cviky, co třeba dělám já :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to já jsem ráda, že jsem mohla cvičit s tebou ! :)
      Máš fakt skvělou postavu a fyzičku. Ty jsi jela jako drak a já sotva funěla :D Moc se mi to líbilo a když tak se v pátek znova objevím :-)

      Vymazat
  7. Zvažuju, že si koupím 3měsíční členství, docela mě to zaujalo a mohlo by to povýšit mou lásku ke cvičení na novou úroveň. :)

    OdpovědětVymazat