čtvrtek 20. března 2014

18.

Zdravím vás všechny ! :)
Dnes to bude takový selfie článek, jelikož jsem dnes oslavila své osmnácté narozeniny. Nemůžu tomu ani uvěřit. Ten čas tak hrozně letí. Do teď si vzpomínám, jak jsem si hrála s kamarádama na pískovišti a na obchod, lítali jsme na hřišti a teď? Je ze mě dospělý člověk, i když já si tak vůbec nepřipadám :D
Čas plyne hrozně rychle, takže je nutné užívat si každou minutu, každou sekundu, každý den naplno a nepromrhat jej. Každý den je jen jednou za za život a je prostě neopakovatelný.
Dnešní dnem se mi otevírá brána do světa dospělých. Zní to fakt srandovně, protože já si myslím, že se ti skoro nic nemění. Někteří to berou určitě tak, že můžou chlastat, s prominutím od rána do večera a že jím ve večerce prodají vínko. Ne, toto není fakt na mě, takže to vůbec nehrotím a prostě si připadám jen o rok starší, tak jako vždycky. U nás jsme to slavili snad týden či déle. Oslavu jsme měli už před 10 dny, jelikož babička odjela do Maroka, tak jsme to s ní chtěli oslavit ještě než odjede. Dostala jsem od všech hrozně krásné dárky a strašně moc peněz za které už jsem si samozřejmě koupila boty a svetr :D To bych nebyla já !

 kytičky :-D ta vlevo od strýce, tulipány od rodičů a ta vpravo od babičky :-)

 nové botičky ze sportisima za 829,- :-)

 dnešní snídaně :-) parfait :-)

 náramek od kamaráda :-) a ten brambořík z předchozí fotky je taky od něho :-)

 prstýnek od nejlepší kamarádky :-) te quiero mucho mi amor! <3

 zajíc od mamčiné kamarádky :-D !

sbírka kytiček :-)

Nejhorší je, že jsem dostala spoustu, spoustu kokinek, ale nemůžu je sníst :D Tak je nabízím doma a brácha s mamkou nikdy nepohrdnou že jo :D S kamarádem jsme byli na pizzu a s nejlepší kamarádkou zatím nic, jelikož je chudák nemocná a byla na operaci.
Narozeniny jsem si krásně užila a nikdy jsem nedostala tolik dárečků a přáníček, ale dárky nejsou vůbec potřeba. Stačí vědět, že ten dotyčný vás má rád a záleží mu na vás :-)

Nezlobte se, že je tento článek takový nudnější a že se tu chlubím svými dárky. Nevěděla jsem co dnes napsat. Jídelníčky stejně teď moc nefotím :-)

Mějte se krásně a užívejte toho nádherného počasí. Dnes u nás 20 stupňů ! No není to krása :-) ?


15 komentářů:

  1. Já už ti dnes sice přála, ale ještě jednou všechno nejlepší! :*
    Kytičky miluju. ♥
    A botky vypadají senzačně. Ty máš na běhání? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Kriss, taky miluju květiny <3
      Mám je právě na běžné chození, ale i na běhání, pokud se k tomu někdy odhodlám :-D Jsou úžasně lehké a připadám si v nich bezvadně, a jak chodím úplně ladně :D

      Vymazat
  2. Gratuluju k narozkám! :) Moc hezké dárky a narozeninová snídaně je perfektní <3 A úžasný botky :) Taky už se těším, až vstoupím do světa dospělých, ale ještě si musím tak rok a půl počkat :D Podle tvého popisu se už docela těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Luci :)
      Já nějakou změnu moc necítím, ale je to takové trošku jiné už přece :-)

      Vymazat
  3. Baruško, všechno nejkrásnější k narozeninám a ať se ti splní všechna tvá tajná přání! :*

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jednou vše nejlepšíí :-* už si velká holka :) mě čeká za necelý měsíc 20- ka, bože to to letí :D
    Babiččiny kytičky v květináči jsou stejně nejlepší!:)
    botky jsou moc krásné, miluju kombinaci černé a růžové :)
    Kokinka si nějaká nechej a dej si každé ráno kousek do kaše!:) a toho zajíce chci bože, je sladký!:D<3

    OdpovědětVymazat
  5. všechno nej nej nej !!! já si pamatuju, když mě bylo 18 - vůbec jsem si nepřipadala dospělá (a v ten moment jsem i téměř přestala pít, asi to přestolo být zábavné a vzrušující :D). Pak mi bylo 21, oficiální dospělost všude po světě - pořád nic, žádný pocit dospělosti... Tak třeba u 30 se zadaří :D (ježiš to si vůbec nedovedu představit, a přitom je to za 8 let !!!)
    Ale máš pravdu s tím, že všechno strašně rychle letí ... a přijde mi, že učím jen velmi pomalu opravdu naplno si užívat každé minuty, ale čím jsem starší, tím víc mi to dochází, že by si měl člověk jasně stanovit priority a nelítat životem jak splašený králík, protože pak si večer, když usíná, připadá úplně ztracený ... no ale žádná negativa, užívej dospělosti !!! ;D

    OdpovědětVymazat
  6. 18, sladkých 18! Tak moc gratuluji, přeji všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky, úspěchů a splněných přání ! :))
    Když jsem oslavila 18, také jsem si nepřipadala nijak "jinak", spíš mi to přišlo celé docela legrační :D Jediná změna je, že když dostanu chuť na pivo (což je tedy mimořádně), tak si ho mohu koupit kdekoliv, což je super :D Ale ani si nepřipadám nijak dospělá a zodpovědnosti jsem také moc nepobrala.
    Kytičky vypadají krásně, ale hlavně tedy ty boty jsou super:) Mám podobné a že jsou jako peřinka? Úplně samo se v nich běhá!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to moc gratuluji! Ja za měsíc 17, ale to ubehne ten rok :D Krasne botky ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Vše nej :** snídaně mnam !

    OdpovědětVymazat
  9. Opožděně Ti přeji všechno nejlepší! :-)
    parfait vypadá božsky a všechny ostatní fotky taky, hlavně ty květiny, které já zbožňuju!

    OdpovědětVymazat
  10. Ježiš kde jsou ty časy,kdy mi bylo 18 :-D přeji vše nejlepší,dárky jsou krásné a snídaně úžasná!!Mňam,sbíhají se mi sliny

    OdpovědětVymazat
  11. Vůle by byla ale špatná aneb vůle jez mně anebo nejez vubec..což je strašné, jsem ted mizerně na tomhle.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to opožděně přeju všechno nejnejnej! :))♥

    OdpovědětVymazat