pondělí 10. března 2014

První letošní projíždka

Dobrý večer všem.
Doufám, že váš nový týden začal podle vašich představ. Některým právě začaly prázdniny a některým (třeba mě) právě skončily, což je docela smutné. Nu což, budeme si muset počkat na další. Ani nevíte jak se těším na velké letní prázdniny. Celé dva měsíce volna. Na babiččiné zahradě bude hrozně moc dobrůtek. Jahody, černý rybíz, angrešt, maliny, ostružiny...Nejlepší je to tak okolo srpna - září. Plno švestek, brambor, zeleniny, jablek  a všeho <3 To bude zase :-).
Jarní prázdniny jsem si docela užila. I když jsem byla často na praxi a nebo doma, bylo to fajn. Včera, poslední den prázdnin, jsem si vyjela na kole. Bylo úžasné počasí a hrozně teplo. Moc se mi to líbilo a nafotila jsem pár fotek. Není nad to, vyjet si sám na kole, pročistit hlavu a své myšlenky.

a nakonec já šašek ! :-D

 dnešní bezlepkový čokoládový puding s datlovým sirupem a jahodami :-)

dnešní menší nákup :-)

Pro dnešek je to vše. Chtěla bych vám poděkovat za krásné komentáře u článků, které mě vždy hrozně potěší. Návštěvnost pomaličku stoupá a to jen díky vám, úžasným čtenářům. Mám vás ráda !

Krásný start do nového týdne a ať se vám jen daří ! 
Dobrou noc <3

11 komentářů:

  1. Také plánuji první letošní vyjížďku a už se moc těším! :) Máte krásné cestičky u vás v okolí. :)
    Léta se nemůžu dočkat! Babiččina zahrádka už volá! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc si to užij Luci ! :-) Ano, tady jsou cestičky krásné :-) První mě lákala cyklostezka, ale tam by bylo hodně lidí a není to ono :-)
      Přesně tak ! To zase bude sklizeň :-D

      Vymazat
  2. No vidíš, tak ty si byla na kole, já byla běhat, tak to máme vyrovnaný, protože já bych asi na kolo nešla - není u nás moc míst vhodných na kolo :D Jinak ten pudink vypadá jak jinak než nádherně :) Sójové mléko jsem si taky dneska koupila, tak si z něho něco ukuchtím :D Mňam jahody ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsme se tak krásně doplnily :-D Aspoň jsem obě byly pěkně na vzduchu :-)
      Děkuju moc ! Sojové mléko je super, a to alnatura je i za supr cenu :-)
      Jahůdky jsou nejlepší, ale není nad pravé domácí :-)
      Luci užívej prázdniny <3

      Vymazat
  3. Ano, počasí jen vybízelo k různým výletům! A bude jen lépe! Krásný nákup!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Líp bych to neřekla :-) !
      Děkuju moc <3

      Vymazat
  4. Moc ti to na tom kole slušelo :) Já vyjela poprvé zhruba před třemi týdny a hned to omarodila, takže jsem se v neděli na kolo bála a teď toho lituju.. Fotky jsou úžasný, moc ti to tam sluší :)
    Jinak nákup je super, uzené tofu... Já ho nesmím vidět ani na fotkách, sbíhají se mi sliny :D Miluju ho :))

    OdpovědětVymazat
  5. V neděli jsem také koukala z okna a přála si nějak vyjet, nicméně jsem byla zahlcena fyzikou, dějepisem a dalšími krásami světa :D
    Fotky jsou krásné, úplně z nich to jaro dýchá :)) A závidím, že Ti sluší helma ! :D
    Mmm,kombinace čokolády a jahod musela být famózní:)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky bych vyjela, ale musím si počkat až na podzim, vedro a slunce mi nedělají dobře.. Kvůli nízkému tlaku často omdlívám, když se k tomu přidá tohle, jsem ráda, že stojím na nohách.. moje poslední projížďky skončily tak, že jsem omdlela, hned jak jsem slezla z kola. :D Vážně nenávidím léto. Těším se jenom na to, že zahrada bude plodit. :3

    OdpovědětVymazat
  7. Tak takovou krajinu na kolo ti závidím, to se musí jezdit krásně. Já teda jezdím každý den do a ze školy, ale cesta nic moc, chvátám, abych tam byla co nejmíň minut :D
    A na dobu tohoto ovoce se taky těším, škoda že je opravdu hodně sezónní.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty fotky, úžasné! Máš super kolo, tobě to člověče sluší dokonale i vhelmě, opravdu!:-* A nejlepší na konec, nákupky, ten schoko pudding jsem chtěla také zkusit, je dobrý? Asi stejný jako jiné, ale složením určitě lepší že? Pudingy jsem si ted hodně zamilovala a zrovna včera dělala banánový, mňam=)

    OdpovědětVymazat