úterý 18. března 2014

Snídanění I.

Zdravím všechny a přeji krásný večer :)
Omlouvám se, že poslední dobou nepřidávám moc článků, ale nějak nevím o čem psát a tak budu přidávat články třeba 3x za týden. Bude to tak lepší :-)
Poslední dobou vidím pořád všude samé: sacharidové vlny, paleo a jiné stravovací návyky :D Je zajímavé číst, o čem to vlastně všechno je a jak to na vás všechny působí :-) Já bych to ale asi držet nemohla a nebavilo by mě všechno to počítat, ale je pravda, že je to asi dobrá věc a zabírá to :) Obdivuji vás všechny, kteří to držíte ! :)
Dnes bude článek zaměřený spíše na snídaně z posledních dnů :) Není to nic moc, ale chutnají výtečně. Nejlepší je ráno vstanout a doplnit energii nějakou dobrou snídaní, třeba ve formě ovesné kašičky nebo parfaitu či celozrnných lívanečků :) Na instagramu vždycky sleduji ty vaše nádherné dobrůtky po ránu a hltám mnoho inspirací. Za to jsem vám všem vděčná ! :D :-)

No a co jsem tedy v poslední době na snídaní jedla ??? 

 domácí granola s nízkotučným kefírem a jahodami

 ovesná kaše s banánem, kiwi a arašídovým máslem

 domácí granola se sojovým mlékem, jahodami a burákovým máslem

 celozrnné ovesné lívanečky s arašídovým máslem, banánem, dýňovými semínky a lískovými oříšky

 ovesná kaše s datlovým sirupem, jablko, mandle a PB + popradský čaj (energie)

parfait :-)

A teď i nějaké jiné fotečky :-)

 domácí citrusová šťáva :-)

 zlaté prasátko od babičky :-D a přírodní kosmetika :-)

 moje první vege párky a musí říct jsou mnohem lepší než jsem očekávala :-)

dnešní menší nákup :-) pánvička za 38 kč :D (asi shit :D) + rio mare tuňák v olivovém oleji se sušenými rajčaty, sojové mléka, kešu a čokoládový rýžový dezertík :-)

Moje workouty poslední dobou jsou hlavně ve stylu HIIT :-) Od včerejška jedu 30 denní yoga challenge a tak doufám, že ucítím nějakou fajn změnu. Jeli jste taky někdy tuhle 30 denní výzvu ? :-D Všechny videa jsou na youtube kanálu doyouyoga a nebo na www.doyouyoga.com :-) Je to super a tak doufám, že to vydržím. Musím říct, že zatím mě to docela dost baví.
A co vaše workouty?
Mějte se krásně <3


23 komentářů:

  1. ^^ nejlepší jídlo dne ♥
    Já teď úplně všechno strašně flákám a nejradši bych si nafackovala... Ale asi potřebuji nějaký trošku volnější režim, abych se do všeho mohla zase pustit na plno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak <3
      Luci, buď v klidu a dej tomu čas :-) Zkus to po troškách a to půjde. Já jsem teď nedávno spadla do takového večerní přejídání a teď se toho snažím vyvarovat a zatím to jde <3 Držím palečky

      Vymazat
  2. Wow... proč to všechno vypadá tak děsně dobře?

    OdpovědětVymazat
  3. Vždycky obdivuji cizí snídaňové variace a vůbec nikdy se ráno neodchýlím od své klasické proteinové ovesné kaše, budu to muset alespoň někdy zkusit! :D

    http://2toughchicks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky vždy obdivuji cizí snídaně :-D Já se zase neodchýlím od banánů a PB :-D ! Každý máme to svoje :-D

      Vymazat
  4. Jé. jé a ještě jednou jé! :D Na fotky snídaní bych mohla koukat donekonečna a ještě dál :)) Krása.
    Jinak souhlasím-všechny ty nové směry ve stravování mě docela fascinují, ale zatím zůstávám pouze v roli tichého pozorovatele :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, já taky <3 Jsem pak úplně inspirovaná, co jsi asi dám ráno :-D
      Přesně tak. Jsme na tom stejně :-)

      Vymazat
  5. Snídaně je fakt nejlepší jídlo dne, už se těším na zítra...máš to opět krásné!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už se moc těším. Děkuju moc Moni. Já vždycky žasnu nad tvými výtvory a dobrůtkami :-)

      Vymazat
  6. Mě by zajímalo, proč si všichni dávají slané burákové máslo na sladké kaše =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, mě třeba k tomu prostě pasuje a miluji ho :-D Třeba banán a burákové máslo nebo jablíčka a burákové máslo = prostě neodolatelnost ! :-D Ale tak každému to chutnat nemusí :-)

      Vymazat
  7. Moc se mi líbí ta jablíčková snídaně!

    OdpovědětVymazat
  8. někdy si přeju, abych mohla snídat celý den, všech 5 jídel :D

    OdpovědětVymazat
  9. Takový bobek máslíčka všude :D Ale jíš moc hezky :) Taky v poslední době vídám téměř na každém blogu paleo, sacharidové vlny nebo leangeins, ale nějak mě to nezaujalo. Všechny ty druhy stravování jsou sice zajímavé, ale já zůstanu věrná tomu svému zajetému režimu, se kterým jsem 100 % spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to si někdy i přidám :-D O:-)
      Děkuju moc. Teď je toho všude plno, já to vždycky někde postřehnu a hned sleduji jak to probíhá, že to zkusím, ale vždy zůstanu, stejně jako ty u toho svého :)

      Vymazat
  10. Barunko, jako vždycky přepychové fotky. :P
    Vege párky mi připadají vtipné. Jakože vtipně vypadají. :D Jsem asi prdlá nebo co, ale na první pohled jsem se rozesmála. :D
    A parfait vypadá božsky. ♥

    OdpovědětVymazat
  11. No to je krása, Baruško. Domácí granolu a jahůdky bych si dala, úplně jsi mi přivodila chutě :D. Z čeho všeho tvoje domácí granola je? Jinak nejsi sama, taky se žádných takových změn ve stravování neúčastním, jedu si to své zažité pravidelné zdravé vyvážené jídlo, jen hlídám cukry a dbám na to, abych jedla ve správnou dobu to správné živiny a ve cvičení to bylo vidět. Tak snad to výsledky mít bude :), musím být důsledná.
    Pánvičku za takovou směšnou cenu mám taky, no... až nato, že se trochu zkroutila, tak je dobrá a lívancuju na ní už přes rok :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :) Máš krásné fotky! Můžu se zeptat, jak děláš tu granolu? Já sjem ji naposledy připálila a chutnala divně... Děkuju moc :)

    OdpovědětVymazat