pátek 1. listopadu 2013

1.11 - november



Ahoj všichni :)
Tak tu máme zase víkend. Já jdu zítra opět na brigádu, to víte, penízky jsou potřeba :). V neděli má babička narozeniny a zve nás do restaurace na nějaký ten obídek. Už teď přemýšlím, co si asi objednám. Nechci babičku zruinovat, ale nejraději bych si dala třeba lososa. Mám na něho chuť už od úterý :D
Dnešní první den na LDN dopadl moc dobře. Můžu říct, že zatím je to tam skvělé, ale nejspíš proto, že jsme zatím nic moc nedělali. Rozdávali jsme léky a chystali infuze, povídali si s pacienty, stlali lůžka a dělali desinfekci. Zatím jsme nedělali žádné práce jako přebalování nebo tak. Víte jak to myslím :). Pacienti jsou moc rádi za vše, co pro ně děláme, pořád nás hladí :D a děkují nám, dokonce jedné kamarádce dávala stařenka bonbony. Jsou strašně milí a hodní.
Dnes jsem si na oběd pekla pizzu z celozrnné mouky a dopadla moc dobře. Zapomněla jsem jí však vyfotit. Recept je od Beautygloss. Moc díky ! :-)
Taky jsem pekla banánovou buchtu, podle receptu Bloss, která však místo buchty pekla malé chlebíčky. Já bohužel ty roztomilé formičky na chleba nemám, tak jsem to dala na takový malý plech. Buchta je moc dobrá, já jsem do ní přidala ještě burákové máslo. Jak jinak :D Taky moc děkuji za skvělý recept !
A co vy moji milí ? Máte nějaké plány na víkend ?
Díky moc za návštěvnost. Čím dál tím víc roste a s tím i komentáře. Díky holky <3


snídaně: pohanková kaše v mléce, banán, skořice, PB, mandarinka


svačina 1: bio jogurt malina <3, jablíčko


svačina 2: dva plátky toustového chleba s žervé, plátkový sýr, okurky, rajče

oběd: celozrnná pizza (těsto jsem měla z celozrnné pšeničné mouky + rajčatové pyré z jednoho rajčete, bazalky, tři plátky sýru, plátek delikatesní šunky, cibule



večeře: tři rýžové plátky s gervais, jarní cibulka, okurky, půl rajčete


má banánová buchta se směsí semínek, ovesnými vločkami a arašídovým máslem :-)


CVIČENÍ 30 DAY SHRED DAY 4 - dneska už jsem na tom mnohem líp, zvládám už i ty těžší věci a mám z toho velkou radost !!! :-)





4 komentáře:

  1. ahoj, ty studuješ medicínu, že máš praxi na LDN? musí to být super už se na praxi moc těším :) staří lidé jsou nejhodnější, když zrovna nenarazíš na nějakého protivu;) burákové máslo, hmm, nedělej mi chutě!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na střední zdravotnické škole,teprve ve třeťáku :) V září jsem poprvé nastoupila na praxi. A co ty ? Studuješ taky něco jako zdravku ? :)
      Burákové máslo = nejlepší věc na světě :D :D

      Vymazat
    2. Ty jsi ještě tak mlaďounká, to se máš :) já studuju už medinu, ale mám pocit, že to byla chyba :D a to říkají, že děcka z gymplu ji nebudou brát jako takový teror, omyl :D po prvních 2 měsích mám pocit, že můj mozek nezvládá :/
      Taky si myslím :D zkoušela si i domácí?;)

      Vymazat
    3. Wow ! Medicínu, tak to musíš být sakra chytrá !! Já bych to nikdy nezvládla, a neboj, ty to všechno zvládneš ! Držím ti palce ! :)
      Ano, já si dělám domácí pokaždé :) Výjde to levněji a aspoň víš co vše do něho dáš :)

      Vymazat