pondělí 25. listopadu 2013

25.11 - it's snowing !

Zdravím všechny :-)
Jak jste si jistě z popisku všimli, dnes sněžilo ! Neříkám to s nadšením, nýbrž s rozzuřením ! :D Sníh moc nemusím, navíc hrozně foukalo a ráno byla úplná sněhová vánice. Měla jsem sníh všude, ani na cestu na vlak jsem neviděla :D ! Neříkám, že není sníh pěkný, ale na Vánoce stačí a dost ! Snad bude sněžit na Vánoce, ať je máme konečně bílé, teď to může ještě stát :-)
Celý týden nic nepíšeme, nejspíš nám i odpadá praxe, na kterou jsem se hrozně těšila, ale nevadí :) Učitelky totiž jedou na školení, tak kdo ví, co budeme dělat.
Dnes jsem se svojí nejlepší kamarádkou hlídala celé odpoledne děti od jedné známé. Byla sranda a dokonce se kámoška rozhodla, že začne cvičit 30 day shred a začne se stravovat zdravě :D Byla jsem celá bez sebe a hodně mě to těší. Jsem ráda, že budu mít někoho k sobě, pokud jí to teda vydrží :) Myslím, že na to má, jen nevím jestli ji všechny zdravější věci budou chutnat. Už dnes jela svůj první den levelu 1, a říkala, že to byla vážně pecka ! :D Doufám, že mě to nachlazení brzo pustí a bude se moci pustit zpět do cvičení a budu pořádně makat jak drak ! Strašně mě štve, že teď necvičím, zkoušela jsem to, ale nejde to. Hrozně se zadýchávám, navíc mám ucpaný nos :\ Bože, prosím ať už se mě rýma pustí !!! :( :D
Doufám, že jste se dnes měli dobře a že jste svůj týden pěkně začali ! :) Ať se vám ve všem daří ! 
Mějte se krásně :)


 snídaně: ovesná kaše s banánem, čokoládou a ostružinami <3


 něco jako oběd: dvě tmavé bulky (možná se jen tváří zdravě :D ) se sýrem a šunkou + zelenina


večeře: míchaná vajíčka s cibulkou, rajčaty a česnekem + paprika, okurek


lidi, první letošní sníh (to je ještě nic :D)


 Tyhle kapky mi dnes na doporučení tety (zajímá se hodně o léčitelství atd.) koupila mamka. Jsou dobré na hormonální poruchy, poruchy štítné žlázy, poruchy menstruace, gynekologické záněty, na psychiku i na zvýšení obranyschopnosti. Je tam toho více, teď jen aby to pomohlo :-) Stály 439,- což mi příjde brutálně moc, ale hodně lidí si je chválí, tak doufám, že mi s těmi hormony pomůžou. Jsou dobré i na menstruační potíže i na neplodnost :) Kdyžtak se stačí kouknout na google a zadat Gynex :-)

Ještě jsem vás chtěla poprosit o malou (velkou) radu. Chtěla bych začít chodit do posilky a využívat ty všechny stroje, ale vůbec neznám žádné cviky. VŮBEC tomu nerozumím, prostě to neznám. Klidně by mě potěšil nějaký pěkný článek s vysvětlením, který máte na blogu, nebo někdo na internetu. Pokud o nečem víte, prosím zanechte mi odkaz v komentářích. Budu vám moc vděčná ! DĚKUJI :-)

6 komentářů:

  1. Hlavně, ať se brzy uzdravíš a můžeš sportovat naplno zase jako před tím!;))
    Jen jsem se chtěla zeptat, nejíš nějak málo, přece jenom dvě malý bulky k obědu a žádný svačiny nebo to máš kvůli tomu, jak si teď nemocná??
    K tomu cvičení, myslím, že něco takového psala B* (http://fitfoodmanic.blogspot.cz/) a nebo Paprička (http://fitness-is-my-life.blogspot.cz/), zkus tam u nich pohledat, snad něco najdeš :))
    Sice už sněhový, ale krásný den! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé,to si mi udělala obrovsou radost, že mě dáváš jako inspiraci...děkuju :*

      Vymazat
    2. Děkuji, no dneska už se na to vrhnu !
      Mě ten oběd stačí, asi jsem tak zvyklá :) A ty svačiny - v pondělí jste vstávala až v 8 takže jsem měla poté ve 12 rovnou oběd :)
      Děkuji moc za tipy ! U Papričky jsem si už jednou článek četla. Má to skvěle napsané ! Prostě odborník !! :D :)

      Vymazat
  2. Sníh mám ráda :) akorát by u toho mohlo být teplo :D a taky potřebuju zimní botky, v botaskách jsem si včera málem rozbila pusu :D
    Kámošce to přeju, snad vydrží :) hlavně aby ji to bavilo a pak už to půjde samo;)
    Já rýmu vždycky nějak přecvičím a zklidní se to, vím, že to není správné, ale nemůžu jen tak ležet a flákat se...ale ty si určitě odpočin a vykurýruj se pořádně!:)
    Ta kaše je doslova past pro oči <3
    Ten okurek jak tam leží bobek :D klidně bys mohla přidat brambor, neboj se toho ;)
    držím palce at ti kapky pomůžou o:)
    boží stránka s cviky je :
    http://www.kulturistika.com/prehled-cviku/ vybereš si partii, kterou chceš
    http://www.f-sport.cz/print.php?id=9 dole uplně jsou vypsané, akorat si je rozklikneš :) s touhle stránkou jsem začínala, je tam i diskuzi a skvělí lidi, kteří poradí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto s tebou souhlasím ! :D Jééj, nestalo se ti nic ?? Ted led je fakt sviňa, taky mi to klouže :D A botky nějaké sportovné takové ty sněhule, nebo kozačky ? :)
      Ono ji to baví, až moc, pořád se mě na něco ptá, teď to jen vydržet :D
      Tak to si fakt dobrá !!! Já už jsem se vykurýrovala, takže dnes začínám jet jak drak :D Moc děkuju za podporu <3
      Děkuji moc !!!
      Že bobek :D Měla jsem jen jeden, ale věřím, že ty by si jich měla aspoň 5 :D ( jako milovník :D ). Já brambory moc nemusím a to byl zbytek co zbyl, takže tak :D
      Opět moc děkuji za tipy ! :)

      Vymazat
  3. Na rýmu doporučuju kapky Nasic. Sice nejsem velká fanynka chemie, ale tady dělám výjimku. Jsou šetrné k nosu (nepálí mě po těchle kapkách), nejsou návykové a rychle protáhnou.

    OdpovědětVymazat