středa 27. listopadu 2013

27.11

Ahoj :)
Jak se všichni máte ? A jaký byl vás dnešní den ? Doufám, že jde u vás všechno podle plánu a že se vám tento týden daří ve škole či práci a nebo v něčem, co je pro vás důležité :)
Já mám tento týden od všech testů a zkoušení klid, až na dnešní neočekávaný test ze slovíček z angličtiny. No, všechno jsem to opsala, až na pár slovíček, které jsem si pamatovala :D. Zítra odpadá praxe a místo toho jdeme na prohlídku do Kojeneckého ústavu a v pátek do nízkoprahového centra :) Super je, že oba dva dny budeme končit dřív. Zítra jdeme s kamarádkou do posilovny, takže už se moc těším, ale zároveň hrozně stydím, před těmi všemi korbami. :D To bude ještě sranda.
Dneska jsem si konečně zacvičila, a byla to fakt pecka. Zvládla jsem to docela dobře, ale potom si dala ještě cviky na břišní svalstvo, a vůbec jsem nemohla !! Moje břicho v poslední době úplně vypovídá :D ! Ach jo...Musím začít makat jak drak !! :D
V sobotu mě čeká brigáda a poté půjdeme s mamkou asi na nákup dárků pro babičku :D Takže na vlnu, pletení, na nějakou knížku a pro dědu montérky nebo tak. V neděli je už první advent, tak si uděláme výzdobu na Vánoce :) V neděli se po dlouhé době vydám na bruslák ! :D Už se tak těším !
A co vy? Už plánujete něco na víkend ? :)
Mějte se krásně !! 

Děkuji za všechny komentáře a tipy ohledně posilování :)


snídaně: ovesná kaše, banán, kiwi + arašídové máslíčko <3


 svačina: bio jogurt borůvka + jablko


 oběd: kuřecí maso s omáčkou, bulgur + zelenina


 svačina: zbytek polotučného tvarohu, dvě cizrnové sušenky


večeře: celozrnná pizza se šunkou, sýrem a rajčaty + paprika


taťka dnes v práci koupil zlevněné jihočeské jogurty ! jupííííí ! :-)
mamka taky donesla zásobu bio jogurtů z Valašska- vyrábí se nové příchutě : jablko a skořice + mák a marcipán (nepřijde vám to jako divná kombinace ???)

CVIČENÍ:
30 DAY SHRED DAY 25
XHIT 5 MINUTES FOR ABS
TĚLOCVIK - VOLEJBAL + ROZCVIČKA

4 komentáře:

  1. Tak teď opravdu slintám! Všechna jídlo jsou má oblíbená. Kašička s banánem, slaďoučkým kiwi a máslíčkem♥ Jogurtíky, obídek.. Bulgur jsem si v poslední době hooodně oblíbila. Ty sušenky musím taky zkusit!! A ta pizza.. už dlouho mám chuť na pizzu, ale obyčejnou jíst nechci a na to, abych si udělala doma, jsem poslední dobou moc líná :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně ?? :D :) To mě moc těší ! :) Já jsem si bulgur taky oblíbila, je strašně dobrý !! :)
      Zkus si pizzu udělat doma, ono to netrvá moc dlouho a je to jednoduché :) Dělám to podle receptu od BeautyGloss :-)

      Vymazat
  2. Mnam to jídlo vypadá božsky :)

    OdpovědětVymazat