úterý 17. prosince 2013

17.12

Ahojte lidičky.
Tímto bych vám všem chtěla moc poděkovat za vaše komentáře a rady! Jsem vám moc vděčná a hrozně moc jste mi pomohli a potěšili mě. Ještě, že vás mám :-)
Dnes už to bylo mnohem lepší, až teď mě to začalo opět bolet. Z ničeho nic. Mamka mi pořád tvrdí, že bych měla jíst více nezdravěji, ale teď jsme spolu mluvily o tom Dostinexu, četly a hledaly jsme nežádoucí účinky při té mé hyperprolaktinémii a všechno to odpovídá. Bolesti hlavy - každý den, nevolnost - často, bolesti v epigastriu (dyspepsie)- to bude ono...Myslím, že by to tím i mohlo být, protože se tam píše že ty bolesti chodí hned po jídle a po trávení odezní - to přesně zažívám...Snad to není nic horšího. Nejspíš to půjdu probrat a nebo teta zavolá té endokrinoložce, protože se obě znají. Chtěla bych vědět její názor. :-)
Dnes jsem si jídlo nefotila, nebylo to nic moc. Ráno jsem snědla dva kousky celozrnného chleba (kašlu na bílé pečivo) s arašídovým máslem a banánem, svačinka byl jihočeský jogurt, mandarinky a teď pozor :( oběd jsem měla  u babičky a jelikož prostě neodmítnu, navíc když mám takové problémy a ona do mě s mamkou pořád hustí, musela jsem to sníst...Na oběd jsem tedy měla smažený sýr a domácí hranolky :-( Prostě je to tak. No co. Nevrátím to a pro jednou mi snad další pneumatika nenaroste. Teda doufám :-D
Ve škole se už moc neučíme, díváme se na filmy, i když zítra mě čeká test z legionářské literatury. Ve čtvrtek je poslední praxe na LDN a v pátek budeme ve škole zpívat koledy u stromečku a jdeme na koncert do kostela :-) Už se moc těším. Vánoce jsem za dveřmi, i když letos nevím jestli budou tak veselé. Máme v rodině zdravotní problémy, konkrétně děda a nejsou ani tak fyzické, spíše psychické...Je v nemocnici a převáží ho do psychiatrické léčebny , ve které už bude snad po sedmé. Bohužel :-( Musím na něho pořád myslet, mám ho hrozně moc ráda. Je nejlepší na světě.Mohla bych vám o něm a o jeho případu povídat hodiny, ale to by vás ani tak nezajímalo. Musíme před těmi Vánocemi udržovat dobrou náladu :-) A co vy ? Máte dárečky? Těšíte se na Ježíška :-) ??
Mějte se krásně ! <3



zdroj: wikipedie, tumblr

8 komentářů:

  1. Řeknu ti, že smažák jsem pěkně dlouho neměla, a kdybych chtěla, tak si ho dám s chutí. :P
    Ať ti dopadne zítra dobře test. Já si jdu napsat zápočet a o půl jedné to ve škole definitivně zapíchnu. Sbohem až v lednu u zkouškového. :D Budu mít alespoň pár dnů klídek. :))
    Na Ježíška se těším, ale dárky budu shánět až od zítřka, tak snad se zadaří. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Vážně ? :) Já právě taky ne, dobrý půl rok.
      Děkuji, tak to taky přeji hodně štěstí, ať to všechno zvládneš. Já mám do 4 :D Jen pěkně odpočívej :-D
      Jéé tak to přeji hodně zdaru ! :D

      Vymazat
  2. Joooo, smažák. Ten jsem nejedla ani nepamatuju! :D Můj brácha ho jí ale pořád a diví se, že má takový panděro. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem měla dnes smažák ve škole, ale dobrovolně, prostě na něho byla chuť (byl tedy s vařeným bramborem), moc jsem si pochutnala a zasytil mě na dlouhou dobu (pěkně dlouho jsem ho něměla, ale byl mňamiňami♥)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo to on zasytí, ale žádná zdravá mňamka to není :-D Ale tak jednou za čas :-)

      Vymazat
  4. Jsem ráda, že je ti lépe :*
    Smažák jsem vždycky milovala, ale ted mi nějak nechybí.CHutná mi sýr syrový stejně tak jako vařený květák místo smaženého:D
    Taky už se tento týden neučíme, jen v pátek jeden zápočet a zbytek v lednu.
    Ježíška už vyhlížím, tento rok to nějak prožívám :) škoda, že není sníh :( dárečky mám už všechny a těším se až rodinku a blízké obdaruju a udělám jim radost:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Papričko ! <3
      Mě taky nechyběl, nikdy jsem ho moc nejedla, ale máš pravdu syrový sýr a květák jsou moc dobré jídla :-D
      Tak to držím palce ! Já už mám klid. Od dneška už pěkně volno. Akorát zítra praxe :-D
      Vážně ? Já právě naopak vůbec, ale dobře že to tak prožíváš ! :-) Pořádně si to užij. Taky mám všechny dárečky, jsme na tom stějně - už se hrozně těším až je všechny obdaruji ! Já to miluju ! :-)

      Vymazat