pátek 20. prosince 2013

20.12

Dobrý večer všem !
Jakpak se dnes máte? Já skvěle. Začínají nám Vánoční prázdniny, klídeček od testů, učení, domácí pohodička...Už jste kompletně přichystání na Vánoční svátky ? :-)
Dnes jsem byla hned z rána v Kojeneckém centru s kamarádkou a učitelkami ze školy, předaly jsme jim všechny hračky z naší předvánoční sbírky a musím říct, že byli nadšeni. Vysbírali jsme toho fakt hodně - ať už to byly hračky, knížky a nebo deskové hry. Jsem moc ráda, že jsou spokojeni a že se to dětičkám bude líbit a hodit :-).
Hned po předání nám paní učitelky udělaly hroznou radost! Rozhodly se, že můžeme domů a nemusíme do školy, že nás omluví! Ten pocit, když nám to oznámily! :D Byla jsem úplně štastná. Popřály jsme si krásné svátky a šly jsme ještě s kamarádkou do města na čaj. Dokoupila jsem si nějaké dárky a valila domů.
K večeru se ke mě stavil jeden kamarád ze zakládky a dávali jsme si dárečky :) Pro kamaráda jsem měla takovou zelenou mega svíčku, pak takové zelené menší svíčky, zelenou deku - takový přehoz a tmavě modré tričko. Od něj jsem dostala obrovského hnědého medvěda a byla jsem úplně v šoku. Vůbec jsem to nečekala a je to nádhera !! :D <3
Dnes mám pro vás už fotečky z jídelníčku, už mám opět fotoaparát ! :) Břicho už skoro vůbec nebolí, používám ten gaviscon a zatím to zabírá. Ještě jednou vám chci moc poděkovat za rady a podporu, když bylo nejhůř !!! Mám vás moc ráda !
Užijte si víkend, za pár dní jsou tu Vánoce !!! <3
Mějte se krásně.


 snídaně: ovesná klasika s banánem, čokoládou a slunečnicovými semínky


 oběd: kuřecí maso s čínskou směsí, brambory, okurky, švestkový kompot - poslední švestička, rajčata


 svačina: celožitný kváskový chléb s arašídovým máslíčkem a banánem, 100 g bílého jogurtu, pár mandlí


večeře: míchaná vajíčka s petrželkou, kousek celožitného chleba ( vím, že zelenině moc nedávám, ale poslední dobou mi nedělá vůbec dobře, ale postupně jí budu navyšovat :)


vánoční dáreček od kamaráda :-) naprostá bomba !!!

PS: cvičení dodržuji, dnes jsem měla rest day, ale zítra makám jako drak :-)

10 komentářů:

  1. Úplně připravená na Vánoce ještě nejsem, zbývá mi dokoupit pár drobností pod stromeček, ukuchtit pár jedlých dárků, a potom budu mít konečně zasloužený klid. :))
    Večeře s vánočním zátiším působí harmonicky. :))
    A méďa je skvělý. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to hodně zdaru ! :)
      Děkuji, to bylo účelem !! :-)
      Děkuji, je to mazel ! :D

      Vymazat
  2. Jeee ten medvěd je úžasnej :)! A jídelníček vypadá moc hezky i bez té zeleniny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten medvídek je boží! (Musím se tak pubertálně vyjádřit, jinak to prostě nejde. :)) Jsem moc ráda, že už břicho netrápí!
    Jídlo krásné, hnedka bych jedla za Tebe.

    Mně starosti s Vánocemi zázračně odpadly, do školy jsem dodělala pečený čaj a perníčky a teď si hážu nohy na stůl, když máme Vánoce bez dárků. Moje peněženka si taky libuje a vůbec nekvílí jako obvykle o Vánocích. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc ! No občas mě to trápí, ale už je to mnohem lepší :)
      Jé, tak to mě těší !
      Wow, pečený čaj. To musí být dobrota :) To máš pravdu, má to své výhody mít Vánoce bez dárků, ale nechybí ti to ? :-\ Dárky nejsou vše, ale k Vánocům nějaká ta maličkost prostě patří :)

      Vymazat
  4. Moc hezký jídelníček :)...Já už jsem na vánoční svátky naštěstí připravena :)
    a přidávám se ke zbytku, ten medvěd je boží :). Taky doma máme jednoho pana Medvěda (který s náma cestuje pomalu všude :D), ale teda v menším vydání :)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji :)
    Jé ! To je skvělé, že takový plyšáček cestuje společně s vámi :D Ten toho určitě procestoval :D
    Krásné Vánoce ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No už zažil pár akcí, festivalů a museli jsme ho dovézt i na Vánoce k mým rodičům, bez něj by to přece nešlo :D :D I tobě hezké Vánoce :)

      Vymazat
    2. Ježiš to je skvělé !! :-D :-D Děkuji ! :)

      Vymazat